Home | NL | FR
Beobank nieuwe partner van Belgian Cycling

21-01-19 Beobank nieuwe partner van Belgian Cycling

Beobank en Belgian Cycling kondigen vandaag met veel trots een partnerschap aan voor de komende twee jaar. Beobank wordt niet alleen sponsor van de nationale wielerploegen, maar zal ook de verschillende professionele en recreatieve wielerevents van Belgian Cycling ondersteunen.

Tijdens een persconferentie in Brussel gaven Belgian Cycling en Beobank meer toelichting bij de nieuwe samenwerking. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie en een gemeenschappelijk waardenpatroon, legt Guy Schellinck, CEO van Beobank, uit: “Bij Beobank willen we dicht bij onze klanten staan en lokale verankering is daarvoor cruciaal. Met dit partnership ondersteunen we een sport die in België een grote traditie heeft, een sport die mensen samenbrengt en die toegankelijk is voor iedereen. Wielrennen verbindt mensen, en dat is ook wat onze bank tracht te doen.

Vanaf de Wereldkampioenschappen Veldrijden, die op 2 en 3 februari plaatsvinden in het Deense Bogense, zal Beobank voor het eerst als shirtsponsor te zien zijn op de kledij van de verschillende nationale wielerploegen. Daarnaast zal het Beobank logo ook opduiken in de communicatie en langs het parcours van de verschillende Belgische kampioenschappen die Belgian Cycling organiseert, gaande van cyclocross over BMX en mountainbike tot en met de kampioenschappen op de weg. Op recreatief vlak zal Beobank de verschillende evenementen van Cycling Vlaanderen en de FCWB (Fédération Cycliste Wallonie Bruxelles) mee ondersteunen.

Dankzij het partnerschap met Belgian Cycling verzekeren we ons van een hoge zichtbaarheid in beide landsdelen gedurende het hele jaar. Daarnaast biedt de samenwerking ook verschillende opportuniteiten op vlak van netwerking en events voor onze medewerkers, klanten en B2B relaties. We zijn dan ook bijzonder trots op deze overeenkomst”, aldus Cyril Guilloret, Marketingdirecteur bij Beobank.   

Ook Belgian Cycling toont zich enthousiast over het nieuwe partnerschap: “Belgian Cycling staat de komende jaren voor enkele belangrijke uitdagingen: uitbouw van het dameswielrennen, de verschillende disciplines, het klimproject, het WK 2021 dat dichterbij komt. Ook de bouw van een nieuwe bondszetel zal de nodige energie vergen. De samenwerking met Beobank, die het resultaat is van wederzijds vertrouwen en de wil om op een structurele manier samen te werken, geeft ons de ademruimte om de Belgische wielersport de komende jaren verder te ontwikkelen.”, aldus bondsvoorzitter Tom Van Damme.


Hot nieuws

03-06-20Belgian Cycling start langdurige samenwerking met INSCYD
02-06-20Algemene Statutaire Vergadering KBWB: Aankondiging en definitieve agenda
27-05-20UPDATES: maatregelen coronavirus (COVID-19)
19-05-20Info heropstart trainingen
14-05-20Selectiecriteria internationale kampioenschappen
ESSO Beobank AG Insurance lotto
Bio-Racer Shimano Liberale Mutualiteit Liantis Ridley Jupiler Het Laatste Nieuws Concordia Toyota Vanreusel Snacks Sporza
Be Gold Cloud Partners

NewsKBWB
Contact
Openingsuren
Organigram
Logo & Huisst...
Doel en taken
Mission state...
Statuten
Huishoudelijk...
Routebeschrij...
Disciplines
Weg
Piste
Veldrijden
MTB
Trial
BMX Racing
BMX Freestyle
Indoor Cycling
Recreatie
Belgian Cycli...
Programma
Selecties
OS - WK - EK
Kledij
BK
Organisatie B...
Toegewezen Be...
Disciplines
Reglementen
Word commissaris
Modelformulie...
Algemene regl...
Colleges
Specifieke sp...
Organisatievo...
Protocol Spor...
Antidoping
Signaalgever
Formulieren
Kalenderkaarten
Vergunningen
Deelname buit...
Aanvraag luis...
Aanvraag wild...
Telecommunica...
Prijzenbarema's
Arbeidsongeva...
Meldpunt
Aanspreekpunt...
Ethische comm...
Publicaties
Beslissingen ...
Verzekeringen
Begeleiding n...
Palmares
Records
Info nieuw KB...
PartnersLinksVideo