Home | NL | FR
Belgian Cycling lanceert podcast

04-03-19 Belgian Cycling lanceert podcast

Belgian Cycling zal tijdens het wielerseizoen 2019 verschillende podcasts verspreiden. Elke dinsdag in de late namiddag komt er een belanghebbende (renner, coach, organisator, clubverantwoordelijke, …)  uit het Belgische wielrennen aan het woord. Er zijn dertig afleveringen gepland tot aan het einde van het wegseizoen (eind oktober) waarin verschillende disciplines aan bod zullen komen: weg, piste, mountainbike en BMX.

Driekwart van de uitzendingen zal in het Nederlands verschijnen (en dus een vierde in het Frans), maar telkens wordt er een audio-samenvatting in het Frans (of Nederlands) aangeboden. Na enkele ja / nee stellingen zal elke gast een aantal vragen voorgeschoteld krijgen van James Odvart, wielerjournalist voor de website DirectVelo en commentator voor de zender Eleven Sports. De uitzending eindigt met enkele eigenzinnige persoonlijke vragen. Het zal dus een gelegenheid zijn om de geïnterviewde beter te leren kennen. De gasten die al zeker aan bod zullen komen zijn: Rik Verbrugghe (Bondscoach Weg Heren U23 & Elite), Jos Smets (Algemeen Directeur Belgian Cycling), Githa Michiels (MTB), Martin Maes (MTB), Chris Jacobs (BMX), Carlo Bomans (Bondscoach Weg Heren Junioren), Filip Meirhaeghe (MTB),…

Jos Smets (Algemeen Directeur Belgian Cycling): “In 2019 gaan we onze communicatie uitbreiden. In de loop van het jaar brengen we ook nog een webmagazine uit. Met de podcast en het videoformat zullen we onze federatie beter kunnen gaan belichten.”

Elke podcast is beschikbaar op Soundcloud. Abonneer je nu op de Soundcloud-pagina van Belgian Cycling: https://soundcloud.com/belgiancycling.

Aarzel niet om de Belgian Cycling Facebook-, Twitter- en Instagram-pagina’s te bezoeken om de naam van de wekelijkse gast te vernemen, de podcasts te ontdekken of om de beste momenten van elke uitzending te beleven en te delen met zoveel mogelijk mensen.

We hopen dat dit format u veel plezier zal bezorgen. Veel luisterplezier!


Hot nieuws

18-02-20Nationale selecties: WK Piste Berlijn
07-02-20Update info WEG/MTB/BMX 2020
05-02-20Nationale selecties: Salamina Epic MTB Cup
05-02-20Nationale selecties: Troféu Internacional Município de Anadia
03-02-20Gezocht: renners met klimmerstalent
ESSO Beobank AG Insurance lotto
Bio-Racer Shimano Liberale Mutualiteit Liantis Ridley Jupiler Het Laatste Nieuws Concordia Toyota Vanreusel Snacks Sporza
Be Gold Cloud Partners

NewsKBWB
Contact
Openingsuren
Organigram
Logo & Huisst...
Doel en taken
Mission state...
Statuten
Huishoudelijk...
Routebeschrij...
Disciplines
Weg
Piste
Veldrijden
MTB
Trial
BMX Racing
BMX Freestyle
Indoor Cycling
Recreatie
Belgian Cycli...
Programma
Selecties
OS - WK - EK
Kledij
BK
Organisatie B...
Toegewezen Be...
Disciplines
Reglementen
Word commissaris
Modelformulie...
Algemene regl...
Colleges
Specifieke sp...
Organisatievo...
Protocol Spor...
Antidoping
Signaalgever
Formulieren
Kalenderkaarten
Vergunningen
Deelname buit...
Aanvraag luis...
Aanvraag wild...
Telecommunica...
Prijzenbarema's
Events
Meldpunt
Aanspreekpunt...
Ethische comm...
Publicaties
Beslissingen ...
Verzekeringen
Begeleiding n...
Palmares
Records
Info nieuw KB...
PartnersLinksVideo