Home | NL | FR
Panini Tour de France 2019

29-05-19 Panini Tour de France 2019

PANINI TOUR DE FRANCE 2019

DE EERSTE OFFICIËLE COLLECTIE

DIE AAN DE GROTE RONDE IS GEWIJD!

 

– TE KOOP VANAF MEI 2019 –


 De editie 2019 van de Tour de France viert dit jaar twee historische evenementen: niet alleen werd een eeuw geleden een renner voor de eerste keer met de gele trui op pad gestuurd (1919-2019), maar bovendien komt nu ook de eerste Panini-collectie rond de meest prestigieuze wielerwedstrijd ter wereld op de markt!


 

UNIEKE OFFICIËLE COLLECTIE

De Panini-gekte barst los langs de wegen van de Tour! Panini pakt uit met een totaal nieuwe collectie voor de miljoenen fans die de legendarisch wedstrijd elk jaar opnieuw volgen. Die collectie kan worden verzameld in een album onder officiële licentie waarin meer bepaald de 22 ploegen worden voorgesteld die in Frankrijk om de Coupe Roger Vieillard zullen strijden. Renners, managers, statistieken, parcours, doorkruiste steden, cols, records enz. In deze bijbel vindt u werkelijk alles over editie 2019 van de Tour!

STICKERS ... EN KAARTEN

In totaal zullen de fans 352 stickers kunnen verzamelen, waarvan 32 speciale exemplaren. Voor elk van de 22 teams zullen de verzamelaars de stickers moeten vinden (en plakken) van de 14 renners die ongetwijfeld een hoofdrol zullen spelen in de wedstrijd. Maar de Tour is zoveel meer dan alleen de coureurs! Het evenement is in de eerste plaats een reis doorheen de mooiste steden en bergen van Frankrijk ... Panini heeft dit niet vergeten en heeft dan ook meerdere pagina’s vrijgemaakt


voor de verschillende etappes die de komende zomer zullen worden verreden. En dan zijn er nog de 42 unieke kaarten waarop de lastigste bergen, de sterke momenten uit de geschiedenis van de Tour en de fietsen en truien van de belangrijkste ploegen worden weergegeven.


LEGENDES, HERINNERINGEN EN VERJAARDAG

 De 106e editie van de Tour begint in Brussel aan het feest van 100 jaar Gele Trui. Een gedroomde gelegenheid om Eddy Merckx, de legendarische vijfvoudige Tourwinnaar, nog eens in de bloemetjes te zetten. Twee pagina's van het album zijn dan ook gewijd aan de 'Kannibaal'. Daarnaast zijn nog meerdere rubrieken gewijd aan andere aspecten van de geschiedenis van het sportevenement. Wie was de jongste winnaar? Wie mocht het vaakst het podium beklimmen? Wie heeft de meeste etappes op zijn naam geschreven? Wie zijn de vier historische vijfvoudige winnaars? In dit ONMISBARE album vindt u een antwoord op al die vragen!

Ontdek het starterspakket: http://bit.ly/2Va20LA!Hot nieuws

20-08-19Nationale selecties: WK MTB Mont-Sainte-Anne
12-08-19Nationale selecties: Nations' Cup Men U23 - Tour de l'Avenir
12-08-19Lotto Cycling Cup - Flanders Ladies Classic | GP Sofie De Vuyst
12-08-19Lotto-Beker van België Junioren - Angreau-Honnelles
07-08-19Nationale selecties: WK Piste Junioren Frankfurt (Oder)
ESSO Beobank AG Insurance lotto
Bio-Racer Shimano Liberale Mutualiteit Liantis Ridley Jupiler Het Laatste Nieuws Concordia Toyota Vanreusel Snacks Sporza
Be Gold Cloud Partners

NewsKBWB
Contact
Openingsuren
Organigram
Logo & Huisst...
Doel en taken
Mission state...
Statuten
Huishoudelijk...
Routebeschrij...
Disciplines
Weg
Piste
Veldrijden
MTB
Trial
BMX
Indoor Cycling
Recreatie
Belgian Cycli...
Programma
Selecties
OS - WK - EK
Kledij
BK
Organisatie B...
Toegewezen Be...
Disciplines
Reglementen
Word commissaris
Modelformulie...
Algemene regl...
Colleges
Specifieke sp...
Organisatievo...
Protocol Spor...
Antidoping
Seingevers
Formulieren
Kalenderkaarten
Vergunningen
Deelname buit...
Aanvraag luis...
Aanvraag wild...
Telecommunica...
Prijzenbarema's
Events
Meldpunt
Aanspreekpunt...
Ethische comm...
Publicaties
Beslissingen ...
Verzekeringen
Begeleiding n...
Palmares
Records
PartnersLinksVideo