CBTW sluit zich aan bij de Belgian Cycling Friends community

Op maandag 4 maart hebben Collaboration Betters The World en Belgian Cycling hun partnerschap officieel gemaakt. De twee bedrijven hebben de intentie om hun krachten te bundelen rond dit gezamenlijke project.

“We zijn erg blij met dit partnerschip met Belgian Cycling en de Belgian Cycling Friends-community. We geloven dat sterke teams sterke partners nodig hebben, wielrennen is een prachtige en steeds meer collaboratieve sport en dit zijn allemaal waarden die CBTW deelt. Het is de ambitie van de federatie om een wereldwijd toonaangevend wielerland te blijven en samen met onze derde partner EY ondersteunen we dit gezonde zakelijke project volledig,” juicht Björn Naessens, Country Leader van CBTW Belgium.

Door lid te worden van de BCF-community, heeft CBTW de intentie om haar zichtbaarheid te vergroten en haar aanwezigheid op de tech-adviesmarkt te versterken. “En zoals sport doet, gelooft CBTW dat samenwerking krachtig is om zaken beter te maken,” voegt Björn Naessens toe.

“Als voorzitter van Belgian Cycling ben ik verheugd om ons spannende partnerschap met CBTW aan te kondigen, waarbij een band wordt gesmeed die een levendige gemeenschap bevordert voor zakelijke liefhebbers van de sport,” zegt Tom Van Damme, voorzitter van Belgian Cycling. “Samen trappen we naar een toekomst waar kameraadschap en samenwerking ons naar grotere hoogten stuwen, zowel op als naast het zadel.”

Over Collaboration Betters The World (CBTW)

CBTW is een wereldwijd techbedrijf met een aanwezigheid in 21 landen en een team van meer dan 3.000 professionals. We geloven in de kracht van samenwerking en creëren en leveren innovatieve tech- en zakelijke oplossingen om de wereld te verbeteren. Via ons Collaboration Operating Model stellen we onze klanten en collega’s in staat om hun volledige zakelijke en technische potentieel te ontsluiten.

We opereren op meerdere domeinen, waaronder Strategie & Governance, Productontwerp & Groei, Software Engineering, Data-analyse & AI, Cloud & Enterprise-platforms, Cybersecurity, Banktechnologieoplossingen, Slimme industriële oplossingen en Life Sciences-oplossingen.

Voor het opbouwen van een betere wereld besteden we 3% van onze omzet van 2025 aan het ondersteunen van onderwijsprojecten binnen en rond CBTW. Dit creëert een betere toekomst voor onze teams, onze gemeenschappen en onze gedeelde planeet.

Over Belgian Cycling

Opgericht in 1882, is Belgian Cycling een van de oudste wielerfederaties ter wereld. In de loop der jaren hebben een indrukwekkend aantal kampioenen het mythische blauwe wielershirt gedragen. Onze helden worden toegejuicht door een massa supporters. En of je nu langs de kant van de weg of voor de televisie juicht, wielrennen boomt. Met steeds meer recreatieve fietsers als prettig neveneffect.

Related news

Partners

Wat eet ik tijdens een intervaltraining?

Tijdens een intervaltraining ga je vaak tot het uiterste om het maximale resultaat te behalen. De juiste brandstof kan je daarbij helpen. Ondanks dat zo’n intervaltraining meestal maar van korte duur is, is het wel enorm intensief en vraag je bovendien in korte tijd veel van jouw lichaam. Daarom is het ook belangrijk om ook tijdens en na een intervaltraining voldoende koolhydraten en eiwitten binnen te krijgen. Maar hoeveel heb jij nodig? En voor welk product kan je dan het beste kiezen? Hoeveel koolhydraten je nodig hebt, is onder andere afhankelijk van jouw lengte, gewicht en lichaamsbouw. Maar ook de duur en de intensiteit van de intervaltraining telt natuurlijk mee. Om toch een beetje richtlijn te hebben, houden de meeste …

Read more
Partners

Amacx Sports Nutrition is sportvoedingspartner van Belgian Cycling

Sinds 1 januari 2024 heeft Belgian Cycling een nieuwe partner op gebied van voeding aan zich verbonden. Amacx Sports Nutrition, gevestigd in Nederland, levert de komende drie jaar alle sportvoeding voor onze nationale ploegen in de verschillende disciplines. Frederik Broché, Technisch Directeur van Belgian Cycling, is heel verheugd met deze nieuwe samenwerking: “De sportvoeding is een van de facetten waarin de wielersport grote sprongen maakte in de voorbije jaren. Brandstof op maat van het individu, de specifieke inspanning en de periode waarin de renner zich bevindt is ondertussen de standaard bij de renners in een topsportomgeving. In onze missie om de beste Belgische talenten mee te ontwikkelen en te ondersteunen naar internationale topprestaties is de sportvoeding een zeer belangrijk onderdeel. …

Read more
Partners

AG Insurance viert 200ste verjaardag in 2024

De grootste verzekeraar van België AG is een belangrijke speler in de Belgische samenleving. We zorgen al 200 jaar mee voor stabiliteit en vertrouwen in de samenleving. In 1824 boden we de eerste levensverzekeringen in België aan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een globale speler in de verzekeringssector, met het breedste aanbod, op maat, om personen, goederen en kapitalen te beschermen. Onze maatschappelijke voetafdruk is groot: 1 gezin op 2 is verzekerd bij AG 1 woning op 4 is verzekerd bij AG 1 auto op 7 is verzekerd bij AG 1 aanvullend pensioen op 3 wordt beheerd door AG 1 hospitalisatieverzekering op 4 wordt beheerd door AG 1 op de 4 bedrijven is klant bij AG We hebben meer dan …

Read more