Ladies Cycling Cup

LADIES CYCLING CUP – GP MAZDA SCHELKENS

Op Pinkstermaandag 29 mei a.s. vindt de eerste wedstrijd van de LADIES CYCLING CUP 2023 voor Dames Elite plaats: de GP MAZDA SCHELKENS te BORSBEEK.

Deze wedstrijd loopt over een afstand van 128,7 km (11 plaatselijke ronden van 11,7 km) en is een organisatie van de Vliegend Wiel vzw. De start vindt plaats om 14u00 op de Lucien Hendrickxlei (thv de watertoren) te Borsbeek. De aankomst is er voorzien omstreeks 17u10.

De volgende wedstrijd van de Ladies Cycling Cup is de SPAR Flanders Diamond Tour te Nijlen op zondag 11 juni.

Related news

Weg

Voorbeschouwing Lotto-Beker van België Junioren

Met de GP Ferdinand Bracke in Walcourt wordt op zondag 7 april de eerste wegwedstrijd van de Beker van België voor junioren gereden. Net als in de Beker van België U17 zijn er voor dit regelmatigheidscriterium punten te rapen in vier disciplines: baanwielrennen, veldrijden, mountainbiken en wegwielrennen. De Beker van België junioren bestaat dit jaar uit zes manches op de weg, te beginnen met de GP Ferdinand Bracke die een nieuwkomer is in deze competitie. Deze wedstrijd, ter ere van de Vuelta-winnaar van 1971, is pas toe aan de tweede editie. “We bouwden al meteen een goede reputatie op na onze eerste editie en we verworven ook reeds naambekendheid over de grens, want enkele Franse teams hadden interesse om deel …

Read more