Topcompetitie

TOPCOMPETITIE U17 – GP A.R. GILLES JEMEPPE

Zondag 24 september a.s. vindt de vijfde wegwedstrijd van de Topcompetitie voor U17 2023 plaats: de 48ste GP A.R. GILLES te JEMEPPE.

Deze wedstrijd loopt over een afstand van 66,1 km en is een organisatie van de vzw Vélo Club Cité Jemeppe. De start vindt plaats om 15u30 in de Allée du Beau Vivier te Seraing. De aankomst is voorzien in de Avenue du Centenaire te Seraing omstreeks 17u10.

De volgende en laatste wegwedstrijd van de Topcompetitie U17 vindt plaats op zondag 8 oktober te Affligem.

Related news

Topcompetitie

Topcompetitie U17/Ladies Cycling Cup – Pinksterweekend

Amper één week na de eerste wegwedstrijd van de Topcompetitie U17 staat met de Ronde van Vlaanderen op zondag 19 mei al meteen de tweede manche op de kalender. Een dag later, pinkstermaandag 20 mei, wordt de tweede wedstrijd van de Ladies Cycling Cup georganiseerd: de GP Mazda Schelkens in Borsbeek. TOPCOMPETITIE U17 – RONDE VAN VLAANDEREN Op zondag 19 mei vindt de jeugddag van de Ronde van Vlaanderen plaats, georganiseerd door Flanders Clasics, met daarbij ook een wedstrijd voor U17-renners. Die maakt deel uit van de Topcompetitie U17. Deze wedstrijd met start en aankomst in Oudenaarde is 74,3 kilometer lang. De renners moeten zes keer een helling bedwingen (3x Achterberg, 2x Berg Ten Stene en 1x Wolvenberg) en ze …

Read more