Lotto-Beker van België Elite 2 & U23

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITE 2 & U23 – VERREBROEK

Na de wedstrijd voor de Women Cycling Series op vrijdag organiseert de vzw Het Vliegend Wiel op zondag 21 mei a.s. ook de tweede wedstrijd van de Lotto-Beker van België voor Elite 2 & U23 2023: de GP REMO FRIT te VERREBROEK.

Deze wedstrijd loopt over een afstand van 159,5 km (11 plaatselijke ronden van 14,5 km). De start vindt plaats om 15u00 op het Verheyenplein te Verrebroek. De aankomst is er voorzien omstreeks 18u30.

De volgende wedstrijd van de Lotto-Beker van België voor Elite 2 & U23 is de GP du Vélodrome de Rochefort op zondag 4 juni.

Related news

Beker van België

Beker van België U17 – Gent-Wevelgem – Katjeskoers

Zondag 21 april staat de tweede manche van de Beker van België voor U17 op het programma: Gent-Wevelgem U17 – Katjeskoers in Ieper. De organisatie is in handen van Flanders Classics in samenwerking met de Koninklijke Wielerclub De Sasspurters uit Boezinge en de Koninklijke Yperse Wielerclub. De jeugdwedstrijden van Gent-Wevelgem zijn dit jaar gebundeld op 21 april. Om 9 uur is er de officieuze start van de wedstrijd voor U17-renners op de Grote Markt in Ieper. Zij moeten 64,1 kilometer afleggen. De officiële start vindt plaats op grondgebied Boezinge om 9u14 op de Langemarkseweg, ter hoogte van de Bargiestraat. Na een lus van 16,2 kilometer zal het peloton een eerste keer de finish in de Rijselstraat in Ieper passeren. Vervolgens …

Read more