Win een Radiotour beleving

Een koers vanop de eerste rij meemaken? Het kan! Download voor de start van de Ronde van Vlaanderen (zondag 2 april, 10u) onze Belgian Cycling App en maak kans op het volgen van een wielerwedstrijd vanuit een BMW X1 Radiotour wagen.

Sinds dit jaar ondersteunt BMW Le Couter & Lemmens – Le Couter het Radioteam. Vanuit de BMW X1 wagens wordt de officiële wedstrijdradio via de Belgian Cycling App verspreid en kan je van overal ter wereld luisteren naar meer dan 200 Belgische wedstrijden per jaar. Welke renners zitten mee in een ontsnapping, wie heeft mechanische problemen, waar kondigt zich een gevaarlijke passage aan? De wedstrijdradio houdt de koerskaravaan (jury, ploegleiders, dokters, organisatie) op de hoogte over het wedstrijdverloop en veiligheidsaspecten.

De Radioteam wagen zit midden in de koers! Win jij deze exclusieve zitplaats?

FAQ

  • Welke wedstrijd kan de winnaar meevolgen? – Het Radioteam is aanwezig op meer dan 200 wedstrijden per jaar van de nationale kalender. Belgian Cycling stelt enkele wedstrijden voor, afhankelijk van de beschikbare plaatsen in de Radioteam wagens. Belgian Cycling behoudt het uiteindelijke beslissingsrecht.
  • Wat houdt de prijs juist in? – De winnaar volgt een volledige wedstrijd, van start tot finish, mee in de Radioteam wagen. Locatie en uur van afspraak aan de start wordt tijdig meegedeeld. Ook wordt op voorhand afgesproken hoe de winnaar teruggebracht wordt naar zijn wagen (aan de start). Een lunchpakket en drank voor onderweg wordt voorzien.
  • Wie komt in aanmerking om de prijs te winnen? – Enkel deelnemers van 18 jaar of ouder die in België wonen én die op zondag 2 april 2023 om 10u de app gedownload hebben, maken kans op een prijs. Mensen die de app dus al gedownload hebben maken ook kans op de prijs.
  • Wanneer en hoe worden de winnaars gecontacteerd? – De winnaars worden via mail bekend gemaakt ten laatste op vrijdag 7 april 2023. Vergeet in de Belgian Cycling app dus zeker jouw e-mailadres niet in te vullen.

Enkele beelden van de BMX X1 Radioteam wagen tijdens de koers

De Radioteam wagen in actie tijdens Le Samyn.
Op de eerste rij tijdens de koers.

Related news

Weg

De Stad Brussel kandidaat voor organisatie WK wielrennen in 2030

De Stad Brussel heeft zich kandidaat gesteld bij de Internationale Wielerunie om het WK Wielrennen op de weg in 2030 te organiseren. Voor de tweehonderdste verjaardag van België wil de hoofdstad van het land dan ook de rol van wereldhoofdstad van de fiets op zich nemen. Minder dan twee jaar na het grote succes van het WK Wielrennen in Leuven, bevestigt Brussel met de kandidaatstelling de wens om fietsland België voor de elfde keer de Wereldkampioenschappen te laten organiseren. De keuze voor 2030 is niet toevallig. Het zal bijna tweehonderd jaar geleden zijn dat het Voorlopig Bewind de onafhankelijkheid van België heeft uitgeroepen. Het organiseren van een van ’s werelds grootste sportcompetities zal de grootste Belgische talenten de kans geven …

Read more
Ladies Cycling Cup
Ladies Cycling Cup

LADIES CYCLING CUP – 2 DISTRICTENPIJL EKEREN-DEURNE

Zondag 10 juli a.s. vindt de derde wedstrijd van de Ladies Cycling Cup voor Dames Elite 2022 plaats: de 2 DISTRICTENPIJL te EKEREN-DEURNE. Deze wedstrijd loopt over een afstand van 138,2 km (5 plaatselijke ronden van 14 km te Deurne + 13,4 km + 4 plaatselijke ronden van 13,7 km te Ekeren) en is een organisatie van de Royal Antwerp Bicycle Club in samenwerking met de vzw Het Klein Verzet. De start vindt plaats om 14u00 op de Gallifortlei te Deurne. De aankomst is voorzien op het Kristus Koningplein te Ekeren omstreeks 17u30. De volgende wedstrijd van de Ladies Cycling Cup is de GP Yvonne Reynders op 15 augustus.

Read more