Win een Radiotour beleving

Een koers vanop de eerste rij meemaken? Het kan! Download voor de start van de Ronde van Vlaanderen (zondag 2 april, 10u) onze Belgian Cycling App en maak kans op het volgen van een wielerwedstrijd vanuit een BMW X1 Radiotour wagen.

Sinds dit jaar ondersteunt BMW Le Couter & Lemmens – Le Couter het Radioteam. Vanuit de BMW X1 wagens wordt de officiële wedstrijdradio via de Belgian Cycling App verspreid en kan je van overal ter wereld luisteren naar meer dan 200 Belgische wedstrijden per jaar. Welke renners zitten mee in een ontsnapping, wie heeft mechanische problemen, waar kondigt zich een gevaarlijke passage aan? De wedstrijdradio houdt de koerskaravaan (jury, ploegleiders, dokters, organisatie) op de hoogte over het wedstrijdverloop en veiligheidsaspecten.

De Radioteam wagen zit midden in de koers! Win jij deze exclusieve zitplaats?

FAQ

  • Welke wedstrijd kan de winnaar meevolgen? – Het Radioteam is aanwezig op meer dan 200 wedstrijden per jaar van de nationale kalender. Belgian Cycling stelt enkele wedstrijden voor, afhankelijk van de beschikbare plaatsen in de Radioteam wagens. Belgian Cycling behoudt het uiteindelijke beslissingsrecht.
  • Wat houdt de prijs juist in? – De winnaar volgt een volledige wedstrijd, van start tot finish, mee in de Radioteam wagen. Locatie en uur van afspraak aan de start wordt tijdig meegedeeld. Ook wordt op voorhand afgesproken hoe de winnaar teruggebracht wordt naar zijn wagen (aan de start). Een lunchpakket en drank voor onderweg wordt voorzien.
  • Wie komt in aanmerking om de prijs te winnen? – Enkel deelnemers van 18 jaar of ouder die in België wonen én die op zondag 2 april 2023 om 10u de app gedownload hebben, maken kans op een prijs. Mensen die de app dus al gedownload hebben maken ook kans op de prijs.
  • Wanneer en hoe worden de winnaars gecontacteerd? – De winnaars worden via mail bekend gemaakt ten laatste op vrijdag 7 april 2023. Vergeet in de Belgian Cycling app dus zeker jouw e-mailadres niet in te vullen.

Enkele beelden van de BMX X1 Radioteam wagen tijdens de koers

De Radioteam wagen in actie tijdens Le Samyn.
Op de eerste rij tijdens de koers.

Related news

Ladies Cycling Cup

Voorbeschouwing Ladies Cycling Cup

De GP Eco-Struct in Schellebelle opent op zaterdag 4 mei de Ladies Cycling Cup. Na deze wedstrijd, die voor de eerste keer deel uitmaakt van deze competitie, volgen nog vijf manches. Beveren op 14 juli is eveneens een nieuwkomer. De Ladies Cycling Cup eindigt op 1 september met de GP Beerens in Aartselaar. Dan kennen we de opvolgster van Katrijn De Clercq, die vorig jaar dit regelmatigheidsklassement op haar naam schreef. De GP Eco-Struct is een organisatie van Wielercomité De Wielkeszuigers, die nu voor het vijfde jaar op rij een UCI-wedstrijd voor dames organiseren. Het wielercomité ontstond dertien jaar geleden uit een fanclub van Tom Boonen. “Toen Tom stopte met koersen, zochten we een nieuwe bestaansreden voor onze club”, zegt …

Read more