Beker van België Elite 2 & U23

LOTTO-BEKERS VAN BELGIË – PLOEGENTIJDRIT MONTENAKEN

Zondag 3 juli a.s. vindt de PLOEGENTIJDRIT plaats te MONTENAKEN, georganiseerd door de wielerclub Het Vliegend Wiel Borlo.

Deze wedstrijd telt als Belgisch Kampioenschap Ploegentijdrijden 2022 en komt ook in aanmerking voor de diverse competities van de Lotto-Beker van België 2022 (U17, Junioren en Elite 2 & U23).

Programma:
Dames Jeugd: start vanaf 11u00 – 21 km
Heren U17: start vanaf 11u26 – 21 km
Heren Junioren: start vanaf 12u28 – 24 km
Dames Elite (UCI-teams en clubs): start vanaf 13u16 – 24 km
Heren Elite 2 & U23 (teams + UCI-teams): start vanaf 13u45 – 47,8 km

Er wordt gestreden voor in totaal 5 titels.

De start vindt plaats in de Stepsstraat en de aankomst in de Hannuitstraat, beiden te Montenaken.

Gerelateerd nieuws

Nationale ploegen

NATIONALE SELECTIES (UPDATE): EK WEG ELITE MÜNCHEN

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door de bondscoaches Ludwig Willems en Sven Vanthourenhout geselecteerde renners om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen op de weg voor Elite, die zullen plaatsvinden van zondag 14 augustus tot zondag 21 augustus 2022 in München (Duitsland): SELECTIE TIJDRIJDEN: DAMES ELITE:* Julie VAN DE VELDE *Sara VAN DE VEL zal wegens medische redenen niet kunnen deelnemen en wordt niet vervangen. HEREN ELITE:* Rune HERREGODTS *Yves LAMPAERT zal wegens medische redenen niet kunnen deelnemen en wordt niet vervangen. SELECTIE WEGRITTEN: DAMES ELITE: Sanne CANT Kim DE BAAT Valerie DEMEY Justine GHEKIERE (vervangt Alana CASTRIQUE) Lone MEERTENS Marthe TRUYEN (vervangt Lotte KOPECKY) Jesse VANDENBULCKE Julie VAN DE VELDE HEREN ELITE: Dries DE BONDT Aimé DE GENDT Rune HERREGODTS …

Lees verder