Ontdek het WK Gravel Package van het Martin’s Red Hotel in Tubeke

Het WK Gravel vindt plaats op 5 en 6 oktober 2024 met start in Halle en aankomst in Leuven. Het worden heuse gravel hoogdagen met naar verwachting 2.000 deelnemers en talrijke supporters van over heel de wereld. Op slechts een steenworp afstand van de startlocatie bevindt zich het Martin’s Red Hotel in Tubeke, de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke gravelervaring. Gebruik nu de promo code en verzilver de promotie.

Het Martin’s Red Hotel is niet zomaar een accommodatie. Het is uitstekend gelegen op slechts 4 kilometer van de start van het WK. Bovendien bevindt het hotel zich naast het Belgian Cycling Center, het kloppende hart van Belgian Cycling. Ga voor een ongeëvenaarde ervaring waarbij u zich volledig verbonden voelt met de wereld van het wielrennen.

Een energieke start van de dag is essentieel voor elke renner. Het uitgebreide en kwalitatieve ontbijtbuffet staat garant voor een voedzame start van uw gravelavonturen. Met de nationale ploegen van Belgian Cycling, World Tour Teams en de Rode Duivels geregeld op bezoek weet het hotel hoe het sporters in de watten moet leggen. De afgesloten parking van het hotel is bovendien gratis.

Pakket 1 nacht

Cosy single: €120 per nacht

Cosy Double/Twin: €140 per nacht

Pakket 2 nachten

Cosy single: €115 per nacht

Cosy double/twin: €135 per nacht

  • Het pakket bestaat uit overnachting en ontbijt.
  • Citytaks is niet inbegrepen en komt op 0,61 euro per persoon, per nacht.

Promo code WK Gravel Package

Surf naar de website en gebruik de promo code:

  • 1 nacht: GRAVEL1N
  • 2 nachten: GRAVEL2N

Deze codes moeten worden ingegeven bij het vakje “promo code” op de homepagina van de website.

Foto's Martin's Red Hotel

Related news

Nationale ploegen

NATIONALE SELECTIES: WK BMX RACING ROCK HILL

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door bondscoach Chris Jacobs geselecteerde renners om deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen BMX Racing, die zullen plaatsvinden van vrijdag 17 mei tot zaterdag 18 mei 2024 in Rock Hill (Verenigde Staten): Men Junior: Niels APPERMONT Loris JEANMOYE Yorgi PICCART Reserve: Iljo LENSSEN Women U23: Aiko GOMMERS Valerie VOSSEN Women Elite: Elke VANHOOF Men Elite: Ruben GOMMERS Wannes MAGDELIJNS Programma: Vrijdag 17 mei: 1ste Ronde – Last Chance Qualifier – 1/8 Finales Zaterdag 18 mei: 1/4 Finales – 1/2 Finales – Finale

Read more
Beker van België

Beker van België U17 – Gent-Wevelgem – Katjeskoers

Zondag 21 april staat de tweede manche van de Beker van België voor U17 op het programma: Gent-Wevelgem U17 – Katjeskoers in Ieper. De organisatie is in handen van Flanders Classics in samenwerking met de Koninklijke Wielerclub De Sasspurters uit Boezinge en de Koninklijke Yperse Wielerclub. De jeugdwedstrijden van Gent-Wevelgem zijn dit jaar gebundeld op 21 april. Om 9 uur is er de officieuze start van de wedstrijd voor U17-renners op de Grote Markt in Ieper. Zij moeten 64,1 kilometer afleggen. De officiële start vindt plaats op grondgebied Boezinge om 9u14 op de Langemarkseweg, ter hoogte van de Bargiestraat. Na een lus van 16,2 kilometer zal het peloton een eerste keer de finish in de Rijselstraat in Ieper passeren. Vervolgens …

Read more