U23 Road Series

U23 ROAD SERIES – OMLOOP HET NIEUWSBLAD

Zaterdag 2 juli a.s. vindt de vijfde wedstrijd van de U23 Road Series 2022 plaats: de 56ste OMLOOP HET NIEUWSBLAD VOOR BELOFTEN te Borsbeke (Herzele).

Deze wedstrijd loopt over een afstand van 155,2 km (144,2 km in lijn gevolgd door 1 plaatselijke ronde van 11 km) en is een organisatie van RIA Vzw in samenwerking met de Koninklijke wielerclub Jong en Moedig Herzele. De fictieve start vindt plaats om 12u55 op de wielerpiste in Sportpark De Vrede te Borsbeke. De aankomst is omstreeks 16u35 voorzien in de Pastorijstraat te Borsbeke.

De volgende wedstrijd van de U23 Road Series is de Omloop der Zevenheuvelen (NED) op zaterdag 9 juli.

Related news

Weg

Voorbeschouwing Lotto-Beker van België Junioren

Met de GP Ferdinand Bracke in Walcourt wordt op zondag 7 april de eerste wegwedstrijd van de Beker van België voor junioren gereden. Net als in de Beker van België U17 zijn er voor dit regelmatigheidscriterium punten te rapen in vier disciplines: baanwielrennen, veldrijden, mountainbiken en wegwielrennen. De Beker van België junioren bestaat dit jaar uit zes manches op de weg, te beginnen met de GP Ferdinand Bracke die een nieuwkomer is in deze competitie. Deze wedstrijd, ter ere van de Vuelta-winnaar van 1971, is pas toe aan de tweede editie. “We bouwden al meteen een goede reputatie op na onze eerste editie en we verworven ook reeds naambekendheid over de grens, want enkele Franse teams hadden interesse om deel …

Read more